House-techno tot de zon weer ondergaat

Krijg je maar niet genoeg van electro feestjes en
zoek je eens wat anders dan de traditionale clubs zoals
Fuse en Catclub? Hier vind je drie evenementen die je
als electro liefhebber niet mag missen!

Door Cleo Decoster

Technoon

Naast Afterwork Parties is er nog zo’n nieuwe hype in het uitgaansleven: feestjes op zondagnamiddag. In plaats van een brunch, ga je gewoon vanaf 12u ’s middags lekker dansen. Technoon is de techno-variant op deze zondagsfeestjes. Van oktober tot mei wordt dit evenement elke maand, of elke twee maanden georganiseerd. The Lodge, in Sint-Jans-Molenbeek, is waar het allemaal gebeurt: techno tot 22u ’s avonds, een intieme sfeer en een geweldige geluidsinstallatie. De organisatoren soigneren hun publiek maar al te graag; zo wordt er vaak eten rondgedeeld. Kortom, geen zondag rustdag meer, ga eens lekker uit de bol! Hou vooral hun Facebookpagina in het oog, daar vind je alle info over hun evenementen.

Website Adres

Deep in House

Het doel van Deep in House is om de beste DJ’s uit de underground scene naar Brussel te lokken. Met succesvolle edities niet alleen in Brussel, maar ook in Gent, Antwerpen en zelfs Parijs, mag Deep in House zich kronen als één van de betere electro feestjes in Brussel. De locatie verandert al wel eens; van Tour & Taxis, The Lodge en Fuse tot een Open Air onder het Atomium. Dit maakt dat je er eigenlijk elke editie bij wil zijn. Op dit evenement dans je vooral op house, maar de organisatoren willen hoe langer hoe meer een bredere waaier electro aanbieden aan hun publiek. De feestjes worden het hele jaar door gegeven, hen volgen op social media is dus een must om te weten waar je wanneer moet zijn!

Website Adres

KNTXT

KNTXT is een concept van Fuse, uitgewerkt door resident-DJ Charlotte De Witte, vroeger bekend als Raving George. Grote namen en persoonlijke vrienden van De Witte zelf, zoals Amelie Lens en Paula Temple werden reeds uitgenodigd om een plaatje te komen draaien op KNTXT. Het evenement wordt slechts nu en dan georganiseerd, het is dus aangeraden om de Faceboekpagina van KNTXT te “vind-ik-leuken”. Goede muziek en een topsfeertje zijn verzekerd. Met Charlotte De Witte, of de knapste vrouwelijke DJ van Europa, kan het namelijk niet misgaan!

Website Adres

Misschien vind je deze artikels ook leuk

6 x Live Music

Zes cafés met gratis live muziek #inbrussel

3 x House/ Techno

…tot de zon weer ondergaat

Sint Verhaegen viering

Wie is die Sint Verhaegen en wat moet je weten over het grootste studentenevent van het jaar?