Vijf keer eten tot je erbij neervalt #inbrussel

Diëten is overrated. Een dikke streep is ook een lijn.
Less starving, more strutting. Je hoort ons al komen: wie wil afvallen, is hier aan het verkeerde adres.
Wij houden van eten, en dat mag iedereen weten.
Speciaal voor jullie onthullen we zomaar even vijf van onze favoriete all you can eat spots, en dat doen we niet zomaar voor eender wie.

Door Zoé Skotnicki

Ninja House

“Damn, ik wil nog eens sushi gaan eten, maar ik heb nooit genoeg geld.” Zou deze zin wel eens recht uit jouw mond kunnen komen? Wij hebben dé oplossing: een restaurant waar je elke middag van maandag tot vrijdag voor 16,90 euro sushi én nog veel meer Japanse goodness à volonté kan krijgen! Schuif die broeksriem maar al een gaatje op!

Website Adres

Pampas

Het beste van de Zuid-Amerikaanse keuken gecombineerd met Europese smaken en gewoontes. Pampas ziet er fancy uit en dat merk je helaas ook aan je portemonnee. Hier geniet je van een all you can eat menu voor 28,90 euro. Niet min, maar voor een keertje mag dat wel. Zeg dat Br(ik het gezegd heeft. Wie bij Pampas gaat eten, krijgt kaartjes met stop en more. Geen paniek als je even niet meer kan: het stopkaartje kan ook fungeren als pauze.

Website Adres

Amadeo

Dé befaamde Amadeo, een niet te missen klassieker! Voor wie het concept niet kent: ribbetjes à volonté! Voor 17,95 euro kan je je helemaal laten gaan. Meer woorden gaan we hier niet vuil aan maken, want jullie staan intussen toch al voor de deur bij Amadeo, right?

Website Adres

Kabuki

Is er eigenlijk iémand die ooit genoeg krijgt van sushi? Wij alvast niet. Kabuki ligt vlakbij de Beurs en heeft verschillende formules, maar onze favoriet is het buffet. Tijdens de middag krijg je zo veel sushi als je wil voor 14,80 euro en kan je aanschuiven aan het buffet voor 17,80 euro. Zowel het personeel als de setting zijn erg aangenaam. Een absolute aanrader!

Website Adres

Dolma

Te vaak worden vegetariërs vergeten bij all you can eat formules. Bij Dolma is dat gelukkig niet zo. Je kan er ’s middags genieten van een buffet voor 18 euro. Betaalbaar, gezond, veel én lekker. Geen schuldgevoelens, gewoon genieten!

Website Adres

Misschien vind je deze artikels ook leuk

3 x Asian Must-visits

Drie populaire Aziatische restaurants #inBrussel

#NewPlacesinTown 1

Br(ik List reporter Maaike gaat op zoek naar de nieuwste plekjes in de stad!

Trek in een ijsje? Hier kan je terecht!

Een frisse sorbet of toch liever een coupke vanille?