Vijf plekken om oldskool te bowlen #inbrussel

Bowlen is niet het eerste waar je aan denkt als je met vrienden iets wil doen,
maar het zorgt vaak voor onvergetelijke, hilarische taferelen. Wie dacht dat je ver
moet gaan om te bowlen, heeft het mis, want Brussel telt meer dan één (vergeten) bowlingbaan.

Door Nuria Blanckaert & Zoë Skotnicki

Bowling Crosly

Bowling Crosly is op z’n minst multifunctioneel te noemen. Naast bowlen kan je er ook laser gamen of genieten van een hapje of drankje in de rooftopbar, waar je een panoramisch zicht op Brussel hebt. Bovendien kan je er elke vrijdag- en zaterdagavond discobowlen. Must try!

Website Adres

Bowlmaster

Bowlen voor 2,50 euro? Dat kan bij Bowlmaster elke maandag en donderdag! Op andere weekdagen kan je er voor 8 euro drie spelletjes spelen met een gratis drankje. In het weekend betaal je voor hetzelfde aanbod 12 euro. Wie goedkoop wil bowlen en tevreden is met een simpele setting, hoeft niet verder te zoeken.

Website Adres

Brussels Bowling

‘De eerste luxueuze bowling in Brussel’, zo omschrijft Brussels Bowling zichzelf. Intussen is het interieur vooral verouderd, maar het heeft niettemin zijn charme behouden. Brussels Bowling is een kleine bowling met slechts zes pistes, middenin de uitgaansbuurt van Elsene. Wie een gezellige avond in een rustieke setting wil beleven, is hier aan het juiste adres.

Website Adres

Bowling Delva

De mythische bowlingsbaan, zo wordt Bowling Delva weleens genoemd. Niemand weet dat hij bestaat, buiten de mensen die er al geweest zijn. Veel informatie zal je op het net niet vinden, langsgaan is de boodschap. Of dit de juiste marketingtechniek is, is nog maar de vraag. Wij kunnen alvast zeggen dat het een aangename plek is om een partijtje te spelen.

Adres

Bowling Stones

Een klassieker om te eindigen: Bowling Stones is alom gekend in de bowlwereld. Met zijn 36 banen is hij de grootste van de Benelux. In de week is het er rustig, maar in het weekend moet je soms wachten op een vrije baan. Luide muziek, sfeer, lichteffecten … hier moet je niet komen als je een rustige avond onder vrienden wil. Voor wie het graag wat groter ziet, is Bowling Stones de ideale plaats.

Website Adres

Misschien vind je deze artikels ook leuk

Eventkalender: april

Cédric selecteerde speciaal voor jullie de meest relevante evenementen die plaatsvinden in april.

Aan het trappen #inbrussel

Zin om jouw BrikBike op te springen en de stad rond te cruisen? Hop on! Hier vind je enkele leuke en groene spots om te fietsen #inbrussel!

4 x Run, Forest, Run!

Vier wedstrijden om de longen bij uit je lijf te lopen #inbrussel