Vijf terrassen om te genieten van zon en uitzicht #inbrussel

In een land waar de zonnestralen zeldzaam zijn,
zijn terrasjes een absolute must. Verder dan Sint-Goriks
geraken de meesten onder ons echter niet. Daarom verzamelden
we vijf cafés met niet te missen terrassen.

Door Sara Leemans

Barvis

Binnenin niet zo speciaal, maar het terras maakt alles goed. Een groot terras, een prachtig uitzicht, pintjes en vrienden, wat wil je nog meer?

Adres

Maison du Peuple

En we blijven in Sint-Gillis: Maison du Peuple heeft een heerlijk groot terras en een leuk interieur voor als het kouder wordt. Bovendien kan je er ook terecht voor een lekkere en betaalbare hap. Dit café heeft het allemaal!

Website Adres

Belga

Languit hangen in een ligstoel met een pintje in de hand, nagenieten van de warme dag en mensen spotten. Het lijkt een droom die werkelijkheid wordt in het Belga café op het Flageyplein. De place to be als je op een sfeervolle plek iets wil drinken met vrienden.

Website Adres

Le Clan des Belges

Een café in het hartje van Elsene, helemaal in oude stijl ingericht. Bruine houten stoelen en tafels, veel kaders aan de muur en een warme sfeer. Je kan er eten, maar ook gewoon een drankje bestellen. In de zomer kan je er op het mooie terras genieten van de zon.

Website Adres

La Pompe

Vroeger een benzinestation, nu een niet te missen, hippe plek! Je kan er ’s ochtends heerlijk ontbijten, ’s middags lunchen en ’s avonds uiteraard een pintje of een mazout (hebdem?) drinken. Wie fan is van lekker eten en atypische plekken moet hier zeker eens langs!

Website Adres

Misschien vind je deze artikels ook leuk

Zijn dit de 10 beste cafés van Brussel?

Misschien zijn dit wel de 10 beste cafés van Brussel!

#NewPlacesinTown 1

Br(ik List reporter Maaike gaat op zoek naar de nieuwste plekjes in de stad!

5 x Tea Time

Een greep uit de leukste theehuisjes van Brussel