#Streetstyle 3

Reporter Madina trekt erop uit op zoek naar de leukste looks

Door Madina yandiev

Jell

Ik haal mijn mode inspiratie vooral uit sociale mediakanalen. Ik vind de fleurige stijl van Josefine H.J op Instagram bijvoorbeeld geweldig. Simpel, trendy en verfijnd: meer hoeft het niet te zijn.

Adres

Clara Czyzak & Axelle Husikama

Clara: Mode is zeker een groot deel in mijn leven. Mijn droom is om me ooit door een modellencarrière te trotseren. Ik ben jong en ik moet veel leren, maar ik ben gepassioneerd. En vaak maakt dat het verschil.
Axelle: Ik heb heel deze look in een tweedehandswinkel gescoord! Mijn klerenkast gaat binnenkort denk ik met diezelfde winkel trouwen. Ik vind er altijd de juiste kleren om mezelf uit te drukken, wat ik echt belangrijk vind. Spreken is zilver, zwijgen is goud, maar via mode ben ik een goudsmid.

Adres

Nastasia

Ik houd van een frisse, klassieke look met een stoere toets. Ik probeer hier en daar risico’s te nemen wat betreft mijn kledingstijl, maar ik voel goed aan wat bij mij past, en daarop baseer ik me vaak. Mode is een plek waarin je jezelf niet mag onderdrukken door meningen van anderen, en ik hecht er persoonlijk belang aan, omdat ik er mijn zelfvertrouwen en humeur uit haal.

Adres

Misschien vind je deze artikels ook leuk

Eventkalender: maart

Cédric selecteerde speciaal voor jullie de meest relevante evenementen die plaatsvinden in maart.

Buurt in de kijker: Flagey

Het hippe en levendige epicentrum van Elsene heeft heel wat te bieden.

#Streetstyle 2

Reporter Madina trekt erop uit op zoek naar de leukste looks #inBrussel!