Streetstyle

Reporter Madina trekt erop uit op zoek naar de leukste looks

Door Madina Yandiev

Shay

“En of ik mode belangrijk vind! Het is puur een manier om mezelf uit te drukken en in een stad als Brussel kan ik gemakkelijk de deur uit in een look waar ik volledig achter sta. Als ik nu tegen mijn 16-jarige zelf kon spreken dan zou ik mezelf pushen om uit mijn comfortzone te stappen. Dragen wat een ander draagt is heus niet zo moeilijk. Maar er is niets unieker dan 100% voor je eigen stijl gaan, hoe frappant die ook is.”

Adres

Iman

“Ik kan niet meteen bedenken wie mijn stijl heeft geïnspireerd. Ik heb mijn keuzes altijd gebaseerd om wat ik mooi of belangrijk vind, en doorheen die weg heb ik mijn klerenkast opgebouwd. Ik ben wel dol op Kenza Zouiten, een Zweeds-Marokkaans blogger die ook als designer en tv-presentatrice werkt. Haar stijl is out of the box en ik bewonder dit, ookal vind ik mezelf het best in een casual look.”

Adres

Boris

“Ik kan niet beweren dat mode een belangrijk aspect is in mijn leven en ik ben daarom echt verwonderd dat ik hierover word aangesproken! Ik zou zelfs niet weten hoe ik mijn stijl moet beschrijven, wat denk jij? Misschien wat Brits? Ik kan alleen maar zeggen dat ik weet wat ik mooi vind. Ik weet welke smaak ik heb op vele vlakken en dit helpt me om bewuste keuzes te maken tijdens het shoppen.”

AdresMisschien vind je deze artikels ook leuk

6 Must-see Stoemp! concerten

Stoemp!? Dat zijn gratis concerten in de leukste cafés van Brussel.

Brussel, wereldstad!

5 redenen waarom Brussel een wereldstad is

#SeeninBrussels 3

Br(ik List reporter Ester trok opnieuw de stad in en deelt de grappigste taferelen!